Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 BB2S

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Vil du have Byens Bedste Salg og Service?

Kursusdag med fokus på mersalg, samarbejde og service

- En salgssucces skabes alene via indsats, struktur og vilje.

Varighed: Én dag.

Det kræver en indsats at give dine kunder en positiv oplevelse, når de besøger din forretning eller handler med den virksomhed, du er ansat i. På kurset i salg og service går vi ind og identificerer din rolle i forhold til virksomheden og til kunderne. Hvorfor? Fordi alle er lige vigtige i deres rolle. Dét at udvise anerkendelse og ydmyghed er udfordrende for mange, men samtidig en vigtig del af en god servicekultur.

Anerkend dine medarbejdere! Ja, det kan godt være, du eller de øvrige medarbejderne ikke har direkte kundekontakt, men hvis den enkelte ikke fungerer i teamet eller ikke får gjort det, han skal, så lander det mangelfulde arbejde i sidste ende hos kunden. Og det er ikke god service.

Derfor skitserer vi -

• Hvad den enkelte er god til
• Hvad den enkelte kan blive endnu bedre til
• Hvad den enkelte skal arbejde videre med

Målsætning: Med udgangspunkt i salg og service sætter vi klare individuelle mål for alle medarbejdere, så alle kan følge med i eget fremskridt. Vi arbejder målrettet for at skabe håndgribelige resultater. Og du kommer ud for at skulle lave din egen Mystery Shopping.

Hos Aktiv Fokus tør vi godt garantere, at du kommer til at mærke en forskel i din indtjening efter kurset.

Øger du medarbejdertilfredsheden med 2 % - øger du kundetilfredsheden med 4 % og indtjeningen med 8 %!

Trivsel og arbejdsglæde: På kurset i salg og service lægger vi vægt på at medarbejdere og ledere bliver gladere og mere engagerede – både i arbejder og i kunderne. Vi sætter altså fokus på trivsel og arbejdsglæde. Kunder handler nemlig de steder, hvor ånden er god og levende. Også i webshops. Et godt omdømme tiltrækker nye og fastholde gode kunder, der køber endnu mere.

Kurset i mersalg, samarbejde og service sælges kun med opfølgning
Opfølgning er mindst lige så vigtigt som selve kurset. Derfor er det et must, at vi mødes med alle deltagere for at sikre os, at alle får udnyttet de værktøjer og kompetencer, I har fået.

Er dit mål også at få Byens Bedste Salg og Service?

Ring til os! Vi er kun et opkald væk.