Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Salgstræning

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Du får nye kunder, mens vi træner salg i praksis

Kursus i salgstræning for virksomheder

- En salgssucces skabes alene via indsats, struktur og vilje.

Varighed: 6 måneder.

1. dag: Vi starter ud med at snakke processen igennem. Vi afstemmer, hvad det er, du skal gå efter og hvad, I som virksomhed har brug for. Salgstræning kan både have kanvas-salg og salg på møder som omdrejningspunkt. Og vi tager gerne med på møderne.

Dine mål for salgstræningen bliver sat. De kan handle om, hvor mange nye kunder, du ønsker at få i perioden eller om, hvor stor en stigning i omsætningen, du går efter. Når vi afslutter salgstræningen, skal du naturligvis ha’ nået de mål, vi satte fra start.

Vi arbejder løbende med:

• Aktiv lytning
• Spørgeteknik
• Kropssprog
• Indvendingsbehandling
• Unique Selling Points (USP)
• Og hvordan du får skabt tid.

De første 3 måneder: Vi kommer til dig hver 14. dag i de første 3 måneder af salgskurset. 1-2 timer pr. gang.

De sidste 3 måneder: Vi kommer til dig 1 gang om måneden i de sidste 3 måneder af salgstræningen.

Salgstræning skal være sjovt og udviklende. Når vi er hos dig, træner vi salgsteknikker. Vi guider dig, når du ringer ud og tilretter din fremgangsmåde. Hele vejen gennem processen følger vi op på, hvordan du udnytter dine nye kompetencer til at skabe succes i salget. En opfølgning, der gør, at du får ændret dine vaner, og bliver ved med at sikre et godt salg. Det er vores mål!

Din succes er vores succes!

På kurset i salgstræning hjælper vi dig med at gøre hvert salg interessant og unikt. Vi hjælper dig med at vende hvert misset salg fra et nederlag til en læringsmulighed. Det, vi gør anderledes, er, at vi arbejder med hver enkelt af virksomhedens sælgere. Vi træner dig altså specifikt i de udfordringer, du møder.

Sammen med dig udarbejder vi en personlig salgsmappe, der bliver fyldt med alt fra salgsteknikker til case-materiale.

Vil du høre mere om salgstræning for virksomheder v. Aktiv Fokus?

Det koster ingenting at drøfte dit salg.