Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 HR Outsourcing

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Mangler du en hjælpende hånd til handling?

Løbe du ind imellem tør for idéer, tid og kræfter til handling? Særligt når det drejer sig om –

• Strategiske processer
• Personalehåndtering
• Ledelses- og medarbejderudvikling
• Rekrutteringsprocedurer
• Interne HR-projekter.

Vores styrke er at fastholde dig i dine mål

I Aktiv Fokus har vi masser af idéer til at holde dine projekter, processer, udvikling og medarbejdere på rette spor. Og erfaringen, ikke at for glemme.

Hvilke 3 hovedmål stræber du efter lige nu? Det spørger vi om, fordi vi ved, det giver fantastiske resultater at være bevidst om dine mål – og gå efter dem! Vi ved, det er vigtigt for enhver organisation at identificere de rigtige hovedmål og få dem kommunikeret ud til alle medarbejdere. Vi hjælper dig hele vejen.

Din HR coach

Som HR coach hjælper vi dig og din organisation med store og små projekter. Vi kan både fungere som din HR afdeling og vi hjælper dig med ekstern sparring på medarbejderudvikling og opbygning af teamånd

Hvordan håndterer du den svære samtale? De samtaler, der gør lidt ondt? Vi coacher dig i at målrette din kommunikation mod dine forskellige medarbejdere, så de føler, at I taler samme sprog. Også når det handler om afskedigelser, konflikthåndtering og ændring af adfærd.

Er det ok, at få har lov til at ødelægge arbejdsglæden for de øvrige?

Det synes vi ikke! Som ekstern sparring på HR går vi i dybden med at skabe en kulturændring blandt medarbejderne og ledelsen. Vi får slukket for rigtig mange af de negative vibrationer, der altid gemmer sig i en virksomhed. Det gør vi ved at give alle medarbejdere redskaber til at sige fra over for negativitet. Vi giver dig viljen og modet. – For jo! Det kræver rigtig meget mod at forandre.

Hvordan arbejder du med stress?

Vi ved, at ca. 1/3 af alle medarbejdere i danske virksomheder mener, de har stress-symptomer. Stress påvirker både arbejdsindsats og privatliv. Derfor har vi udviklet specielle processer, der kan være med til at skabe den personlige ro og det overblik, vi alle har brug for.

Mangler du sparring på HR? Og vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig? Lad os tage en snak.

KONTAKT AKTIV FOKUS