Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Simply the best

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Coaching i lederudvikling

  • Går du indimellem og spekulerer over din udvikling og dine udfordringer som leder?
  • Har du en medarbejder med masser potentiale, men som kæmper med selvværd og selvtillid?

Coaching i lederudvikling kan være løsningen. Hos Aktiv Fokus er det Bo, der hjælper dig med at skabe klarsyn og bevidsthed. Bo er coach. Han lytter og stiller spørgsmål, mens du når frem til at træffe de rigtige beslutninger.

Ved at arbejde med de underlæggende problemer, både de arbejdsmæssige og de private, bliver du i stand til at lave ændringer og udnytte de svar, du finder.

Hvorfor?

Fordi coaching i lederudvikling handler om:

  • Bevidstgørelse for dig eller for gruppen
  • At finde glæde og fornyet entusiasme i dit job, dit liv, din fritid
  • At udnytte dit potentiale bedst muligt
  • At du får mere fokus og et højere aktivitetsniveau
  • At vide hvilke 3 egenskaber, der sikrer succesen
  • At tage fat i virksomhedens mission, vision, strategier og kerneværdier.

Simply the best! 4 vigtige trin til lederudvikling

1. Målrettet individuel udvikling
Når vi møder dig, starter vi helt fra bunden. Vi starter med at snakke om, hvor du gerne vil hen. Vores mål er at finde ud af, hvor du ser dig selv – og hvordan du forestiller dig din udvikling. Det giver os den viden, vi skal bruge for at kunne coache dig igennem resten af processen.

2. Ned med paraderne
God coaching sker ikke på overfladen. Vi skal ned og have fat i rødderne på de problemer, der stopper din udvikling. Når du tør sænke paraderne, kan den bedste del af coachingen begynde. Vi hjælper dig!

3. Slip hestene løs
Vi lader dig snakke om alt hvad du har behov for at snakke om og giver dig sparring på de spørgsmål, usikkerheder og forhåbninger du har. Når vi har alle kortene på bordet så hjælper vi dig med at finde de svar du har brug for.

4. Du har svaret
Vi hjælper dig så meget, som du har behov for. Men i sidste ende, har du selv svaret. Med de rigtige værktøjer og den rigtige sparring skal du nok finde det. Når du selv finder svaret, udløser det en entusiasme og glæde, som du slet ikke opnår, når du bare får det foræret.

Mod er ikke fravalget af frygt!
Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan coaching i lederudvikling kan flytte dig.

KONTAKT AKTIV FOKUS