Når vi som mennesker kommunikerer med andre eller til andre, så er det utroligt mange ting i spil. Prøv bare at tænk på sidste gang, hvor du oplevede at nogen forsøgte at kommunikerer med dig. Kan du huske det?

På denne workshop arbejder vi med hvad du sender ud, og hvad du ønsker at få tilbage. Mit mål er at du efter vores timer sammen, kan stille dig op på en kasse og formidle dit budskab, med den energi, struktur og passion du har for det du ønsker at fortælle.

Først får du nogle forskellige værktøjer til at strukturerer din præsentation, og når vi har fået finpudset det, så går vi videre og arbejder med din kommunikation. Når du så har fået ærlig og kærlig feedback på den så øver vi tingene i trygge rammer, og til sidst aftaler vi en plan for hvordan du går hjem og øver dig og holder fast.

Præsentationsteknik er faktisk noget du bruger hver eneste dag, du tænker bare ikke så meget over det. Det er først når du tænker over det og skal bruge det bevidst, at det begynder at blive svært, og det skal det ikke være.

Dit udbytte efter workshoppen

  • Bevdisthed omkring hele din kommunikation
  • Du har modtaget ærlig og kærlig feedback så du kender styrker og udviklingspotentialet
  • En færdig model til at lave din næste præsentation 
  • Viden omkring hjernens påvirkning og paradigmer
  • Du ved hvad du skal gå hjem og øve
  • En aftale om opfølgning og mulighed for løbende sparring efter dagen
Salgets 6 faser
Forhandlingsteknik
Mødebooking
Konflikthåndtering
Præsentationsteknik
Adfærd